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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: tuchler814

Whole Wheat Pasta with Vegetables

A light pasta with very little fat with veggies that can be substituted for what is available.

Ingrédients

Directives

  1. Chop pepper, onion, broccoli into bite-size pieces. Mince or press garlic. Begin to prepare pasta as directed.
  2. Heat olive oil in frying pan over medium heat. Add chopped broccoli, then pepper and onion after broccoli cooks for about a minute, and continue to cook until vegetables are slightly softened and chicken stock is reduced to half. Stir occasionally, add garlic.
  3. Add chicken stock, and salt and pepper to taste, simmer about 5 minutes.
  4. Add spinach, and combine until cooked down.
  5. Drain pasta and return to pot.
  6. Toss in vegetables and serve.
  7. Garnish with grated parmesan cheese, if desired.
43 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
sounds very nutritious.
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19 juin 10 par le membre: misliz

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 479 calories dans 1 portion de Whole Wheat Pasta with Vegetables.
Répartition Calorique: 22% gras, 61% glu, 17% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2004 kj
24%
479 kcal
Gras
12,34g
18%
Gras Saturés
3,442g
17%
Gras Monoinsaturés
6,207g
Gras Polyinsaturés
1,488g
Glucides
78,72g
30%
Sucre
6,88g
8%
Fibre
11,2g
Protéine
21,92g
44%
Sel
1,4g
23%
Cholestérol
11mg
Potassium
943mg
47%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
de VQR*
(479 cal)
24% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (61%)
 
Gras (22%)
 
Protéine (17%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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