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Keto Waffles
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Rendements:
5 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
desserts
collations
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Banan
Keto Waffles
Low carb. LCHF. Grain free. No sugars. Gluten free. Wheat free.
Ingrédients
5-8 drops liquid stevia
1 tsp vanilla extract
1 tsp baking powder
125 g Irish butter
1/4 cup almond flour
3 cuillères à soupe heavy cream
5 larges eggs
Directives
Whisk the egg whites until firm and form stiff peaks.
In a second bowl mix the egg yolks, almond flour, stevia and baking powder.
Add the melted butter slowly, mixing to ensure it is a smooth consistency.
Add the heavy cream and vanilla, mix well.
Gently fold spoons of the whisked egg whites into the yolk mixture. Try to keep as much of the air and fluffiness as possible.
Place enough of the waffle mixture into the warm waffle maker to make one waffle. Cook until golden.
Repeat until all the mixture has been used.
286 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
i made this recipe and accidentally grabbed my almond extract instead of vanilla, even with that, these came out great! i topped them with some whipped heavy cream and it was perfect
06 janv. 19 par le membre:
sparnout51
great for ketogenic diet which emphasizes fat first , then protein and last very few carbs
07 janv. 18 par le membre:
Juju 2
way way too much butter and not enough almond meal
01 déc. 17 par le membre:
rudy lenzkes
Mmm looks yummy. I will make it tomorrow!
15 août 17 par le membre:
Jaaniussikene
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 317 calories dans 1 portion de Keto Waffles.
Répartition Calorique:
88% gras
, 2% glu, 10% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1326 kj
16%
317 kcal
Gras
30,92g
44%
Gras Saturés
16,311g
82%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,66g
Gras Polyinsaturés
1,505g
Glucides
1,63g
1%
Sucre
0,59g
1%
Fibre
0,6g
Protéine
7,67g
15%
Sel
0,89g
15%
Cholestérol
277mg
Potassium
95mg
5%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(317 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (2%)
Gras (88%)
Protéine (10%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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