Journal de SherryeB, 17 nov. 19

Chicken, peppers & onion sautee'd in EVOO with a side of seasoned turnip greens.

Voir Calendrier de Régime, 17 novembre 2019:
1233 kcal Gras: 39,78g | Prot: 53,90g | Glu: 117,17g.   Petit Déjeuner: Smart Balance Buttery Spread Extra Virgin Olive Oil, Maple Syrup , Kroger Buttermilk Pancakes, Kroger Hardwood Smoked Lower Sodium Bacon, Blueberries, Coffee, Splenda Naturals Made with Stevia Extract, Watermelon, Strawberries, 2% Fat Milk, Kroger Pumpkin Spice Coffee Creamer, Pomegranate. Déjeuner: Sabra Roasted Garlic Hummus, The Snack Factory Pretzel Crisps - Original. Dîner: Merlot Wine, Margaret Holmes Seasoned Turnip Greens, Onions , Bailey Farms Sweeties Mini Sweet Peppers, Chicken Breast, Olive Oil . Snacks/Autre: McCormick Celery Salt, Tabasco Original Pepper Sauce, Lea & Perrins The Original Worcestershire Sauce, Clamato Tomato Cocktail from Concentrate. plus...

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Commentaires 
Yummy! 
17 nov. 19 par le membre: FullaBella
Oh I bet this was delicious! 😋 
17 nov. 19 par le membre: Becc@
Looks delicious and nutritious 
17 nov. 19 par le membre: moopie321
I used Goya Adobo & black pepper, to spice it. The peppers were nice & sweet.  
18 nov. 19 par le membre: SherryeB
This looks so freaking good. 
18 nov. 19 par le membre: FullaBella
Yummy!! 😍 
18 nov. 19 par le membre: CrashtestDawnie

     
 

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