Journal de SherryeB, 29 nov. 19

I didn't take any photos yesterday, but got one this morning of the slice of leftover corn casserole we're enjoying for breakfast.

Voir Calendrier de Régime, 29 novembre 2019:
1514 kcal Gras: 43,07g | Prot: 61,26g | Glu: 175,09g.   Petit Déjeuner: Market Day Sweet Corn Casserole, Pears, Clementines, Watermelon, Kroger Pumpkin Spice Coffee Creamer, 2% Fat Milk, Strawberries, Splenda Naturals Made with Stevia Extract, Coffee. Déjeuner: Campbell's Tuscan Style Chicken and White Bean Soup. Dîner: Merlot Wine, Food Club Kettle Cooked Potato Chips Salt & Pepper, Green Leaf Lettuce , Green Leaf Lettuce , Boston Market Cranberry Walnut Relish, Kraft Mayo with Olive Oil, Simple Truth Organic Sliced Quinoa Multigrain Bread, Tomatoes, Roasted Dark Turkey Meat (Skin Not Eaten). Snacks/Autre: Oatmeal Cookie. plus...

11 supporteurs    Encourager   

Commentaires 
Ah, the morning after leftovers. Mine used to be mashed potatoes and cornbread dressing with giblet gravy for breakfast.  
29 nov. 19 par le membre: FullaBella

     
 

Soumettre un Commentaire


Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
 


Historique de poids de SherryeB


Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.