Journal de Draglist, 26 août 14

Morning weigh in of 214.4 starts our climb back down. Will eat about 1600 calories today.
96,8 kg Perdu jusqu'à présent: 50,6 kg.    Reste à parcourir: 3,8 kg.    Régime suivi: 100%.

1406 kcal Gras: 57,71g | Prot: 162,17g | Glu: 62,11g.   Petit Déjeuner: Nature's Way Efagold Coconut Oil. Déjeuner: Six Star Pro Nutrition Whey Isolate Elite Series - Decadent Chocolate, Green String Beans, dannon Light & Fit Greek Yogurt, Bob's Red Mill Chia Seed, Now Real Food Golden Flax Seeds, Body Fortress Super Advanced Whey Isolate - Vanilla Creme. Dîner: Pork Chops (Top Loin, Boneless), Bolthouse Farms Caesar Parmigiano Creamy Yogurt Dressing, Kohlrabi, Pork Chops (Top Loin, Boneless), Lettuce Salad with Assorted Vegetables, Celsius Sparkling Orange, County Line Meat Stick. Snacks/Autre: Nature Made Fish Oil 1000 mg, Now Magnesium Citrate, One A Day Men's Health Formula Multivitamin Supplement. plus...
2959 kcal Exercice: FitBit Tracker - 24 heures. plus...
Perdant 5,7 kg par Semaine

12 supporteurs    Encourager   

Commentaires 
No one can stop the Draglist!!!! Awesome Job!!!! I knew you could do it!!! Anyone who can lose 110 and exercise like you do, I knew it was only a matter of time you were back on track!!!! 
26 août 14 par le membre: pwrestlephoto
Excellent loss! 
26 août 14 par le membre: toppy24564
You just need to stick to your diet for a while so you can get rid of the water weight. For now, don't keep any kind of nuts in your car ;-) 
26 août 14 par le membre: snezica
Downward and onward! 
26 août 14 par le membre: jwill77nc2
You will get there in record time. I do not doubt that for a second.  
26 août 14 par le membre: kattay
Glad to see you were able to put a halt to your weight gain. See you back in Onederland soon.  
26 août 14 par le membre: BuffyBear

     
 

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