Ringing in the new year with sausage, peppers, and onions on a sub roll. One last big carb blowout before we get back to business tomorrow.
|
3094 kcal
|
Gras: 106,14g | Prot: 116,76g | Glu: 120,80g.
Déjeuner: Baken-ets Hot N Spicy Chicharrones, Soleil Berry Sparkling Water, Rani Turmeric Ground, Coffee, Body Fortress Super Advanced Whey Protein - Cookies N' Creme. Dîner: Submarine Hoagie Roll, Italian Sausage, Green Peppers, Sweet Onions. Snacks/Autre: Emerald Natural Walnuts & Almonds, Kerrygold Dubliner Irish Cheese, Red Table Wine, Havasu Saw Palmetto, Nutricost KSM-66 Ashwagandha Root Extract, Berberine, Broad-Spectrum Magnesium Caps, Antarctic Krill Oil, Club House Sub-Lingual B-12 Tab, Daily Multicap, Spring Valley Zinc 50 Mg, MK-7 Vitamin K2, Vitamin D3 5000 IU, Trader Joe's Raw Brazil Nuts, Bragg Organic Apple Cider Vinegar, Kroger Sauerkraut, Whiskey. plus...
|
|
2249 kcal
|
Exercice:
Marche (Modérée) - 5/kph - 2 heures et 25 minutes, Fitbit - 21 heures et 35 minutes. plus...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Agreed! Mine was Italian beef sandwiches! With pepperoncini peppers! Mmmmm mmmmm!
I, too, am getting back on track tomorrow!! 💪 💯 🌎 🫶 ☘️
01 janv. 23 par le membre: 3dkids2
|
01 janv. 23 par le membre: NAVYWIFESKI
|
Sounds great, three kids! Thanks, navy!
01 janv. 23 par le membre: Draglist
|
Starting today, no sweets. Happy New Year.
02 janv. 23 par le membre: Snowwhite100
|
02 janv. 23 par le membre: Mayette G Balaba
|
Good morning! Yes, time to get serious again. Holidays are over.
02 janv. 23 par le membre: Draglist
|
03 janv. 23 par le membre: buenitabishop
|
|
|
|
|
Soumettre un Commentaire
Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Historique de poids de Draglist
|