Journal de Draglist, 22 mars 23

Five Guys for dinner. This was Friday night, 24 March. Not sure how I got it on the 22 March entry!

2989 kcal Gras: 148,60g | Prot: 226,09g | Glu: 158,30g.   Petit Déjeuner: Coffee. Déjeuner: Soleil Berry Sparkling Water, Dole Hearts of Romaine, Colavita Extra Virgin Olive Oil, Cucumber (with Peel), Celery, Tomatoes, Loin Pork Roast (Lean and Fat Eaten), Coffee, Premier Nutrition 100% Whey Protein - Chocolate Milkshake, MegaFood Daily Turmeric, Water. Dîner: Fage Total 5% Greek Yogurt (227g), Daisy Sour Cream, Guacamole, Mission Carb Balance Medium/Soft Taco Flour Tortillas, Salsa, Chicken Thigh, Glutenberg IPA, Air Popped Popcorn, Quest Chocolate Brownie Protein Bar. Snacks/Autre: Soleil Berry Sparkling Water, Blue Diamond Oven Roasted Dark Chocolate Almonds, Whiskey, Havasu Saw Palmetto, Sotoomi Tongkat Ali, Nutricost KSM-66 Ashwagandha Root Extract, Berberine, Broad-Spectrum Magnesium Caps, Antarctic Krill Oil, Club House Sub-Lingual B-12 Tab, Daily Multicap, Spring Valley Zinc 50 Mg, MK-7 Vitamin K2, Vitamin D3 5000 IU, Trader Joe's Raw Brazil Nuts, Bragg Organic Apple Cider Vinegar, Kroger Sauerkraut. plus...
2539 kcal Exercice: Marche (Modérée) - 5/kph - 2 heures et 40 minutes, Fitbit - 21 heures et 20 minutes. plus...

30 supporteurs    Encourager   

Commentaires 
The right stuff! 
24 mars 23 par le membre: erikahollister
😜 
24 mars 23 par le membre: Mistybenner
It was pretty tasty! It was my first solid food of the day at dinner. 
24 mars 23 par le membre: Draglist
5 guys will make you a Keto meal in an aluminum bowl if you ask. 
25 mars 23 par le membre: sugarplum_
Hi sugarplum! that’s what’s in the photo! 😀 
25 mars 23 par le membre: Draglist
Good burgers, Tim.  
25 mars 23 par le membre: Draglist
As long as they are a rare treat! 
25 mars 23 par le membre: Draglist

     
 

Soumettre un Commentaire


Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
 


Historique de poids de Draglist


Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.