Sous-vide Chicken Breast▪️Charred Salsa Verde▪️Jalapeno Lime Rice▪️Stewed Black Beans▪️Guacamole▪️Slaw

2379 kcal Gras: 67,99g | Prot: 125,56g | Glu: 198,97g.   Petit Déjeuner: Cooked Green Peppers and Onions (Fat Added in Cooking), Dave's Killer Bread Thin-Sliced 100% Whole Wheat, Kroger Ribeye Steak, Lucerne Ghost Pepper Cheese Slices, Scrambled Egg, Carnation Evaporated Milk, Coffee. Dîner: on The Border Salsa Verde, Coleslaw , Pinot Noir Wine, Guacamole, Black Beans (Canned), Black Bean Soup, White Rice, Tyson Foods Boneless Skinless Chicken Breasts. Snacks/Autre: Trader Joe's Dark Chocolate Covered Almonds, Spaten Oktoberfest, Pinot Noir Wine, Red Table Wine. plus...
300 kcal Exercice: Cut Lawn - 50 minutes, Apple Health - 23 heures et 10 minutes. plus...

29 supporteurs    Encourager   

Commentaires 
💞This spread is amazing! 🍴 The flavors blend so well, it's clear there's some serious culinary talent behind it! 👨‍🍳🔥 
12 mai 24 par le membre: ikarüs
Lita's or SK's 🤔 
12 mai 24 par le membre: Livin_Breezy
Such a tough decision Breezy 🤔😘 
12 mai 24 par le membre: sk.17
Your comments brought joy to my day ikarüs💞 We enjoyed making this meal 😊 
12 mai 24 par le membre: sk.17
Not really 🤷‍♀️ both 😁 
12 mai 24 par le membre: Livin_Breezy
😂😂👍👍 
13 mai 24 par le membre: sk.17
May I get the recipe? How many calories total? Thank you, I must try this! 
13 mai 24 par le membre: philipdeming1
Don‘t really use recipes Phillip but if you google recipes for Mexican black beans, guacamole, coleslaw and chimmichurri / salsa verde you‘d be in the ballpark. As far as sous-vide chicken breast breast, the target temp was 141.5F for 2.5 - 3 hrs from frozen. 
13 mai 24 par le membre: sk.17
Thank you ! 
13 mai 24 par le membre: philipdeming1

     
 

Soumettre un Commentaire


Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
 


Historique de poids de sk.17


Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.