Journal de erikahollister, 09 févr. 22

I've been stuck for the last two weeks after my last fast. Now that I'm feeling better, I think I can do a little fasting again. So, today I will start with a 24 hour fast, then see if I feel like extending it. I'm not good at eating low cal unless I'm fasting, so it's been hard to lose weight on a day to day diet. Back to what works for me. Cheers to you all!
92,1 kg Perdu jusqu'à présent: 34,9 kg.    Reste à parcourir: 1,4 kg.    Régime suivi: Raisonnablement Bien.

Voir Calendrier de Régime, 09 février 2022:
1047 kcal Gras: 73,00g | Prot: 34,21g | Glu: 44,77g.   Petit Déjeuner: Coffee (Brewed From Grounds), Coffee, Whipping Cream, Now Foods MCT Oil, Butter. Dîner: Corky's Bar-B-Q Pork Ribs, Carrots, Tomatoes, Hellmann's Real Mayonnaise, Mayonnaise, Plain Yogurt, Pearson Classic Shred Coleslaw Mix, Publix Coleslaw Mix. Snacks/Autre: Trader Joe's 85% Dark Chocolate. plus...
2617 kcal Exercice: Ménage - 1 heure et 1 minute, Marche (Exercice) - 5,5/kph - 50 minutes, Repos - 14 heures et 9 minutes, Dormir - 8 heures. plus...
poids stable

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Commentaires 
Good luck with the fast.  
09 févr. 22 par le membre: -MorticiaAddams
good luck to you Erikahollister  
09 févr. 22 par le membre: buenitabishop
Erika, once you get going I’m sure you’ll be fine. That’s how I lost my weight, but I just can’t seem to get going. I can’t shake my yellow line!☹️ Have a Tremendous Thursday!🌸 
10 févr. 22 par le membre: Shrewdness
I've done a few days of 20 hour fast. This has reduced my calorie intake. I've lost a little, but haven't recorded it yet. I'm still having a little Covid residual, so I haven't gone into full fasting. I agree, it's hard to get it going, but easier after the first couple of days. Happy weekend! 
13 févr. 22 par le membre: erikahollister

     
 

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