Archive d'Entrée de Poids (pas d'entrée de journal) pour le 24 mars 2022
|
98,9 kg
Perdu jusqu'à présent: 14,1 kg.
Reste à parcourir: 8,3 kg.
Régime suivi: Raisonnablement Bien.
|
|
2546 kcal
|
Gras: 85,78g | Prot: 136,45g | Glu: 324,14g.
Petit Déjeuner: McDonald's Hash Brown, McDonald's Egg McMuffin, Thomas' Bagel Thins - Plain, Great Value Light Cream Cheese, Coffee. Déjeuner: Nabisco Premium Soup & Oyster Crackers, FlapJacked Mighty Muffin Chocolate PB, Wolf Brand Chili with Beans. Dîner: 1% Fat Milk, Spaghetti, Butter, Kraft Miracle Whip Light Dressing, Sea Queen Flake Style Imitation Crab Meat, Sunbeam Giant White Bread, Great Value Hard Boiled Eggs. Snacks/Autre: Kellogg's Special K Protein Meal Bar - Chocolate Peanut Butter, Gorton's Garlic Butter Shrimp Scampi, Spaghetti. plus...
|
|
2703 kcal
|
Exercice:
Ménage - 30 minutes, Musculation (Modérée) - 25 minutes, Repos - 15 heures et 5 minutes, Dormir - 8 heures. plus...
|
Perdant 0,4 kg par Semaine
|
Commentaires
Have a great day Princess! 💛
24 mars 22 par le membre: shirfleur 1
|
Love it when you just say the words everyone else is thinking. sometimes, I wish I could do that! Thank you and hope you have an amazing day!
24 mars 22 par le membre: Mimi Campbell
|
LOL Mimi. ;) You too, Shir!
24 mars 22 par le membre: davidsprincess
|
24 mars 22 par le membre: melissatwa
|
Your doing wonderful Davidsprincess have a wonderful evening.
24 mars 22 par le membre: buenitabishop
|
I don't rock it. I am a lard ass who at least makes it to the gym a lot. :( Thanks though.
24 mars 22 par le membre: davidsprincess
|
Losing the fat is the hard part. You've already got the muscle, dude! I heard about this thing called keto.... 😉
25 mars 22 par le membre: chrisw77
|
25 mars 22 par le membre: kaylinrenee
|
The weekend is almost here. Kind of like the Amazon delivery notification.
25 mars 22 par le membre: TomLong
|
|
|
|
|
Soumettre un Commentaire
Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Historique de poids de davidsprincess
|