WEIGH-IN WEDNESDAY Average(target)
WT : 154.66 lb (153-156) BMI : 21.66 (21-22) BFP: 11.84% (10.5 - 12.0%) CAL : 2369 (2100-2400) MACRO % CFP : 46/35/19 (46/30/24) WT Range: 154.2 - 155.6 lb Average daily protein : 98 g (100g)
Missed Weigh-Ins: 0 Missed Meall Logs: 0
See you next week! 🙋♂️
|
70,2 kg
Perdu jusqu'à présent: 16,0 kg.
Reste à parcourir: 0,3 kg.
Régime suivi: Raisonnablement Bien.
|
|
2848 kcal
|
Gras: 102,03g | Prot: 75,23g | Glu: 297,22g.
Petit Déjeuner: Cosmic Crisp Apple, Romano's Macaroni Grill Ricotta Cheesecake, Coffee, Carnation Evaporated Milk. Déjeuner: Aidells Pineapple & Bacon Smoked Chicken Sausage, Ragu Ragu Traditional Sauce, Kroger Soft Hoagie Rolls. Dîner: Rose Wine, Urban Plates Beet Salad with Goat Cheese, Thin Crust Cheese Pizza with Vegetables. Snacks/Autre: Trader Joe's Giant Peruvian Inca Corn, Red Table Wine , Spaten Oktoberfest, Trader Joe's Belgium Milk Chocolate Bar. plus...
|
Perdant 0,1 kg par Semaine
|
Commentaires
22 févr. 23 par le membre: WifeMamaNurse
|
You are doing SOOOOO well! 👏👏👏
22 févr. 23 par le membre: CrystalJo74
|
Thx WMN & CJo 😊😊 Maintenance (since Dec 2019) is a breeze for the most part as long as you are consistent with what got you there - log meals (estimate), good sleep, daily data points (weigh-ins), weekly posting, no binging & ZERO EMOTION to single data points. The process must be sustainable.
22 févr. 23 par le membre: sk.17
|
Inspiring at merely ~ 154 lbs ! Share with us your secret?
22 févr. 23 par le membre: MattRide
|
See my previous comment Matt .. And while I‘m not proud of this, there‘s no cardio or resistance training. I do need to add those but will need to up calorie intake. Control your weight with your WOE and get healthier & stronger with cardio & weight/resistance training.
22 févr. 23 par le membre: sk.17
|
22 févr. 23 par le membre: LivinBreezy
|
22 févr. 23 par le membre: MattRide
|
|
|
|
|
Soumettre un Commentaire
Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Historique de poids de sk.17
|