Journal de jenjabba, 22 juin 18


1415 kcal Gras: 126,56g | Prot: 39,78g | Glu: 24,18g.   Petit Déjeuner: Black Raspberries, Heavy Cream. Déjeuner: Morton Lite Salt Mixture, Azul Azul Coconut Milk, Heavy Cream. Dîner: Morton Lite Salt Mixture, Bolthouse Farms Chunky Blue Cheese Yogurt Dressing, Great Value Romaine Lettuce, StarKist Foods Solid White Albacore Tuna in Water, Yellow Summer Squash, Butter. Snacks/Autre: Almond Butter. plus...

22 supporteurs    Encourager   

Commentaires 
ok, these are now off limits. I'm in the keto zone. it's fun picking food that grows wild. Where is my Wild butter 😜 
22 juin 18 par le membre: jenjabba
Well...got any wild cows roaming in your back yard? :) 
22 juin 18 par le membre: LZenn
Berries are OK (in moderation) on keto 
22 juin 18 par le membre: gz9gjg
You can have some berries!! I used to love growing veggies when we lived in NC. Here it is too hot. Enjoy! 
22 juin 18 par le membre: Kim4dogNite
Wow looks that beautiful berries, it will be so good to have fresh fruit just right from your garden..  
22 juin 18 par le membre: jannahaja
Thanks everyone. I had 10, they are along my dog hike every day! LOL. It's all I can do to just have a few. I picked more cucumbers and yellow squash from the garden. Very fun! 
22 juin 18 par le membre: jenjabba
@kimberlyfielding I'm in Marietta, GA! I'll post my garden in he coming days👍 
22 juin 18 par le membre: jenjabba
Blackberries are giants in the fruit world— even has more nutritional assists than blueberries. I certainly wouldn’t pass up these beauties. 
22 juin 18 par le membre: Kenna Morton
Please post!! We had to build a fence around our garden because the dogs would help themselves, then my big boy learned to jump them fence. LOLOLOL 
23 juin 18 par le membre: Kim4dogNite
U would eat them all 😋 
23 juin 18 par le membre: rosio19

     
 

Soumettre un Commentaire


Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
 


Historique de poids de jenjabba


Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.