Journal de Draglist, 16 janv. 19

‪Sea Bass, spinach, and brussels sprouts at the Bonefish Grill.‬

2094 kcal Gras: 94,75g | Prot: 129,71g | Glu: 68,26g.   Petit Déjeuner: Quest MCT Oil Powder, Coffee, Body Fortress Super Advanced Whey Protein - Chocolate (50G), Now Foods Organic Chlorella Powder, Great Lakes Gelatin Collagen Hydrolysate. Déjeuner: Bonefish Grill Bang Bang Shrimp, Red Table Wine , Ham (Whole, Cured, Roasted) , Cooked Brussels Sprouts (from Fresh), Cooked Spinach (from Fresh), Sea Bass. Dîner: Water , Lucerne Pepper Jack Cheese, Sabra Roasted Pine Nut Hummus. Snacks/Autre: Water, Wegmans Sparkling Water – Mixed Berry, Pure by Nature Ashwagandha with Black Pepper Extract, Herbal Secrets Dandelion Root, Viva Naturals Krill Oil, Now Zinc, Hunza Gold Apricot Kernels, MK-7 Vitamin K2, Now Kelp, Vitamin D3 5000 IU, Turmeric Capsules, Now Magnesium Citrate, Frank's Sauerkraut, Trader Joe's Raw Brazil Nuts, Bragg Organic Apple Cider Vinegar. plus...
2841 kcal Exercice: Fitbit - 24 heures. plus...


Commentaires 
Fantastic looking meal! Chilean Sea Bass is soooo good. 
17 janv. 19 par le membre: davet58

     
 

Soumettre un Commentaire


Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
 


Historique de poids de Draglist


Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.