Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 1 h 30 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A thick and satisfying soup.
Ingrédients
Directives
- Rinse peas and discard any bad ones.
- In a large pot add peas and water and bring to a boil over medium-high heat.
- Chop up chicken breast into tiny pieces and add to pot.
- Add salt and pepper to taste.
- Chop up all vegetables and add to pot. Reduce to medium-low heat and simmer for about an hour and a half.
- When peas are cooked and very soft, use an immersion blender to smooth out the peas. Serve.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 219 calories dans 1 portion de Split Pea Soup.
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Répartition Calorique: 4% gras, 66% glu, 30% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
916 kj
11%
219 kcal
Gras
1,02g
1%
Gras Saturés
0,103g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,146g
Gras Polyinsaturés
0,307g
Glucides
37,03g
14%
Sucre
5,9g
7%
Fibre
15,1g
Protéine
17,08g
34%
Sel
0,54g
9%
Cholestérol
7mg
Potassium
614mg
31%
Répartition Calorique:
Glucide (66%)
Gras (4%)
Protéine (30%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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