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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: moleman2000

General Tsao Chicken

A healthy spin on a traditional favorite chicken and rice dish that's full of taste and flavor.

Ingrédients

Directives

  1. In a medium bowl, whisk together broth, cornstarch, sugar, soy sauce, vinegar and ginger; set aside.
  2. Heat oil in a wok or large skillet over medium-high heat. Add scallions, garlic and pepper and cook 2 minutes. Add chicken and cook until browned all over, about 5 minutes.
  3. Add reserved sauce and simmer until sauce thickens and chicken is cooked through, about 3 minutes.
  4. Serve chicken and sauce over rice.
  5. Yields about 1 cup of chicken and sauce and 1/2 cup of rice per serving.
1684 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I only used 1 tablespoon of clover honey. Served with a cauliflower veggie rice and yellow beans from my garden. DELICIOUS.
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11 août 23 par le membre: Julippe
Served with stir-fry veggies (broccoli, yellow pepper, celery, carrots and white onions) that had oil with garlic. Only changes were half stevia and half real sugar. Couldn't find my white vinegar so used honey-ginger vinegar. This is a definite keeper for my diabeties. Loved it. Will cook for company first chance I get.
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15 déc. 20 par le membre: mdavignon
great recipe)
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10 déc. 20 par le membre: dantan3
was very tastie
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29 sept. 19 par le membre: susantalbot
I loved this!
user vote
10 janv. 15 par le membre: Vivmom
This turned out great! I used brown rice as well and totally loved it!
user vote
09 sept. 13 par le membre: Lanet26
This is a definite keeper! I cooked my chicken in half of the oil called for and a little extra broth, and cut the garlic in half, but this was amazing!
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12 mai 12 par le membre: Olei
Very easy to prepare. Healthy and tastes good!
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24 mars 12 par le membre: khamzawi
This was okay. I did not see much of a resemblance to General Tso's Chicken though. It tasted more gingery but still good over the rice. I used brown and white rice.
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20 mars 12 par le membre: roni0906
So good, I'm going to make it again!
user vote
03 mars 12 par le membre: bethanies
1 à 10 sur 41 Suivant

     
 

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par le membre: Chaboune33
Une recette facile, simple et faible en glucides.
par le membre: AmandineJOLLY
Facile, sucré et savoureux.
par le membre: adupayage
Snack délicieux, simple et faible en glucides.
par le membre: Barbarabzm
Doux, parfumé et humide.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 298 calories dans 1 portion de General Tsao Chicken.
Répartition Calorique: 12% gras, 46% glu, 41% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1247 kj
15%
298 kcal
Gras
3,96g
6%
Gras Saturés
0,832g
4%
Gras Trans
0,028g
Gras Monoinsaturés
1,462g
Gras Polyinsaturés
1,132g
Glucides
33,45g
13%
Sucre
6,81g
8%
Fibre
0,7g
Protéine
29,68g
59%
Sel
1,2g
20%
Cholestérol
66mg
Potassium
406mg
20%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
de VQR*
(298 cal)
15% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (47%)
 
Gras (12%)
 
Protéine (41%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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