Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Tofu and veggies in coconut red curry sauce.
Ingrédients
Directives
- Warm coconut milk, curry paste and sugar. Simmer 5 minutes
- Rinse vegetables and drain well.
- Add vegetables to sauce and simmer until warmed through.
- Drain and cube the tofu.
- Add tofu to the pan, cover and heat through stirring gently to coat with sauce.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 229 calories dans 1 portion de Red Curry Tofu.
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Répartition Calorique: 43% gras, 37% glu, 21% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
957 kj
11%
229 kcal
Gras
10,12g
14%
Gras Saturés
5,5g
28%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1g
Gras Polyinsaturés
2g
Glucides
19,75g
8%
Sucre
8g
9%
Fibre
4g
Protéine
11g
22%
Sel
1,26g
21%
Cholestérol
0mg
Répartition Calorique:
Glucide (36%)
Gras (43%)
Protéine (21%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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