Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
accompagnements
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
par le membre: LuC2
Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
A tasty side dish or accompaniment to a vegetarian meal.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 450° F (230° C).
- Trim woody stem off sprouts and split in half. Scrub sweet potatoes and cut into chunks about the size of your brussels sprouts.
- Rinse and thoroughly drain vegetables. Add all ingredients to a very large bowl and toss or stir to coat.
- Pour vegetable mixture onto 15"x20" baking sheet (foil lined or sprayed with nonstick aerosol). Arrange into a single layer.
- Roast vegetables until tender and caramelized, about 30 minutes. Give the vegetables a stir on the baking pan halfway through cooking.
- Serve hot or room temperature.
- Note: you can sub 'pure' maple syrup for agave.
33 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
accompagnements
déjeuner
Recettes plus Récentes
Doux, délicieux et facile à préparer.
|
Sain et savoureux sans sucre raffiné ajouté.
|
Délicieux et facile à préparer.
|
Recette de petit-déjeuner savoureuse et rapide.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 226 calories dans 1 portion de Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes.
|
|
Répartition Calorique: 32% gras, 58% glu, 10% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
947 kj
11%
226 kcal
Gras
8,56g
12%
Gras Saturés
1,22g
6%
Gras Monoinsaturés
5,943g
Gras Polyinsaturés
1,075g
Glucides
35,3g
14%
Sucre
11,29g
13%
Fibre
8,2g
Protéine
6,04g
12%
Sel
0,69g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
837mg
42%
Répartition Calorique:
Glucide (58%)
Gras (32%)
Protéine (10%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|