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Rendements:
5 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
accompagnements
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: LuC2

Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes

A tasty side dish or accompaniment to a vegetarian meal.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 450° F (230° C).
  2. Trim woody stem off sprouts and split in half. Scrub sweet potatoes and cut into chunks about the size of your brussels sprouts.
  3. Rinse and thoroughly drain vegetables. Add all ingredients to a very large bowl and toss or stir to coat.
  4. Pour vegetable mixture onto 15"x20" baking sheet (foil lined or sprayed with nonstick aerosol). Arrange into a single layer.
  5. Roast vegetables until tender and caramelized, about 30 minutes. Give the vegetables a stir on the baking pan halfway through cooking.
  6. Serve hot or room temperature.
  7. Note: you can sub 'pure' maple syrup for agave.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 226 calories dans 1 portion de Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes.
Répartition Calorique: 32% gras, 58% glu, 10% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
947 kj
11%
226 kcal
Gras
8,56g
12%
Gras Saturés
1,22g
6%
Gras Monoinsaturés
5,943g
Gras Polyinsaturés
1,075g
Glucides
35,3g
14%
Sucre
11,29g
13%
Fibre
8,2g
Protéine
6,04g
12%
Sel
0,69g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
837mg
42%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(226 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (58%)
 
Gras (32%)
 
Protéine (10%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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