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Salsa
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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
35 mins
Type de repas:
sauces et condiments
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
lettygaylor
Salsa
Salsa using all fresh ingredients.
Ingrédients
juice of 1 lime
1/4 tasse cilantro
1 gousse garlic
1
moyenne
onion
4 medium red tomatoes
2 serrano peppers
6 jalapeno peppers
1/4 tsp coarse kosher salt
Directives
Preheat oven to 350 °F (175 °C). Wash all the vegetables.
Chop the onion in half and remove the outer layers. Place onion, tomato, serrano peppers, jalapenos and garlic on a cookie sheet.
Roast the vegetables for 10 minutes. Remove the garlic, turn the vegetables over and roast for 10 more minutes. Let cool 10 minutes. Remove the seeds from the jalapenos and serrano peppers.
Place vegetables, lime juice and chopped cilantro in a food processor and pulse (you can do this in batches). Add salt to taste.
Note: If you like it hot then leave all the seeds on the jalapenos and serranos. If not then remove the seeds. You can use more or less peppers depending on your heat tolerance.
48 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
love this easy recipe. will use this all the time. thanks
28 sept. 14 par le membre:
judee53
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 18 calories dans 1 portion de Salsa.
Répartition Calorique:
7% gras
, 79% glu, 14% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
75 kj
1%
18 kcal
Gras
0,17g
0%
Gras Saturés
0,032g
0%
Gras Monoinsaturés
0,032g
Gras Polyinsaturés
0,104g
Glucides
4,05g
2%
Sucre
2,18g
2%
Fibre
1,1g
Protéine
0,71g
1%
Sel
0,13g
2%
Cholestérol
0mg
Potassium
162mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
de VQR*
(18 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (79%)
Gras (7%)
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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