Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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This stir-fry is easy, quick and delicious.
Ingrédients
Directives
- Combine chicken, cornstarch, seasoning blend, and pepper in a bowl; toss to coat.
- Heat a wok or large skillet to medium-high heat. Add canola oil and sesame oil. Add chicken mixture, and saute 4 minutes or until lightly browned.
- Increase heat to high, and add broccoli, carrots, garlic, onion, and red bell pepper. Cook 5 minutes or until vegetables are crisp tender and chicken is done, stirring frequently. Stir in cashews.
- Combine vinegar, honey, soy sauce, and sriracha in a small bowl; stir with a whisk. Add vinegar mixture to chicken mixture. Toss to coat. Serve with brown rice if desired.
44 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 7-1 cup servings
21 juin 15 par le membre: lettygaylor
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 252 calories dans 1 portion de Honey Cashew Chicken.
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Répartition Calorique: 40% gras, 36% glu, 24% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1053 kj
13%
252 kcal
Gras
11,86g
17%
Gras Saturés
2,091g
10%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,255g
Gras Polyinsaturés
2,354g
Glucides
23,94g
9%
Sucre
12,37g
14%
Fibre
3,6g
Protéine
16,41g
33%
Sel
1,18g
20%
Cholestérol
34mg
Potassium
452mg
23%
Répartition Calorique:
Glucide (36%)
Gras (40%)
Protéine (24%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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