Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Adding the moistened bread crumbs make these burgers juicy and delicious.
Ingrédients
Directives
- Spray a large pan with cooking spray and heat to medium-high.
- Combine bread crumbs, milk, and egg whites in a large bowl. Add turkey, steak seasoning, and pepper. Using hands, gently mix until blended.
- Divide mixture into 6 equal portions and shape into 1/2" thick patties.
- Place patties in pan. Cook 13-15 minutes or until done, flipping patties half way through cooking time.
- Remove from pan and let rest 5-8 minutes.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 240 calories dans 1 portion de Turkey Burgers.
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Répartition Calorique: 41% gras, 7% glu, 52% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1006 kj
12%
240 kcal
Gras
10,9g
16%
Gras Saturés
3,365g
17%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,014g
Gras Polyinsaturés
0,003g
Glucides
4,21g
2%
Sucre
0,5g
1%
Fibre
0g
Protéine
31,21g
62%
Sel
0,52g
9%
Cholestérol
107mg
Potassium
26mg
1%
Répartition Calorique:
Glucide (7%)
Gras (41%)
Protéine (52%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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