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Spicy Chicken
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
25 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
cbella
Spicy Chicken
Delicious spicy chicken breast skillet that will put a smile on everyone's dial.
Ingrédients
1 tbsp cornstarch
1/4 cuillère à café ground red cayenne pepper
1/4 cup chicken broth
1 gousse garlic
1 cuillère à café grated ginger root
1
moyenne
red bell pepper, cut into pieces
2 tbsps sliced green onions
2 tbsps lite soy sauce
1 tbsp distilled white vinegar
1 tbsp extra virgin olive oil
1 tbsp sweetener
16 oz boneless skinless chicken breast
Directives
In a medium size bowl, combine the soy sauce, vinegar, cornstarch, sweetener (like Splenda) and red pepper. Set aside.
Heat a large skillet over high heat. Add the olive oil and rotate the skillet until completely covered.
Add the chicken, garlic and ginger root.
Continue cooking for 6 minutes or until chicken is cooked throughout.
Add the bell pepper pieces and continue cooking for an additional minute.
Pour the broth mixture to the skillet. Cook and stir for 1 minute or until the sauce has thickened.
Sprinkle evenly with green onions.
826 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
This is absolutely delicious!!!!! ty
13 août 10 par le membre:
mrsnickiet
i loved this recipe. i added sliced mushrooms to it. it's great!!!
28 juil. 10 par le membre:
dm380
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11 à 12 sur 12
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 183 calories dans 1 portion de Spicy Chicken.
Répartition Calorique:
25% gras
, 14% glu, 61% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
766 kj
9%
183 kcal
Gras
5,2g
7%
Gras Saturés
0,547g
3%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,542g
Gras Polyinsaturés
0,576g
Glucides
6,41g
2%
Sucre
2,57g
3%
Fibre
0,9g
Protéine
28,18g
56%
Sel
0,99g
16%
Cholestérol
75mg
Potassium
83mg
4%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(183 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (14%)
Gras (25%)
Protéine (61%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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