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Salmon One Pot
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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
AlgaeGirl
Salmon One Pot
From frozen to table in less than half and hour.
Ingrédients
5 baby potatoes, chopped
1 pincée black pepper
2 cuillères à soupe olive oil
2 gousse garlic, chopped
1 petit green pepper, chopped
1 petit red pepper, chopped
2 oz water
2 fillets wild pacific salmon
Directives
Place frozen salmon fillets in oven safe dish.
Add peppers and potatoes.
Add garlic and pepper.
Pour water and oil over everything and cover.
Bake at 410° F (210° C) for 20 to 25 minutes.
64 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
I tried this the other day and it was very filling and didn't have a bad fishy taste to it. It was really good. Thanks for sharing this. I will make it again.
23 avr. 11 par le membre:
sweetgalntx
This sounds delicious, but I'd leave out the peppers. Only because I don't like them.
27 juil. 10 par le membre:
Lillian93940
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 331 calories dans 1 portion de Salmon One Pot.
Répartition Calorique:
52% gras
, 17% glu, 31% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1385 kj
17%
331 kcal
Gras
19,69g
28%
Gras Saturés
3,41g
17%
Gras Monoinsaturés
9,856g
Gras Polyinsaturés
1,509g
Glucides
13,96g
5%
Sucre
2,98g
3%
Fibre
1,4g
Protéine
26,38g
53%
Sel
0,20g
3%
Cholestérol
60mg
Potassium
156mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(331 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (17%)
Gras (52%)
Protéine (31%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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