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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: cnadia

Green Beans and Carrots Souffle

Very light and delicious, a tasty way to have your vegetables.

Ingrédients

Directives

  1. Boil green beans and carrots until tender. Drain and slice into small pieces. Set aside.
  2. In the microwave heat milk for 2 minutes on high. Melt margarine in a large saucepan over medium heat, add onion and cook for 3 minutes.
  3. Add flour whisking a little at the time until it forms a consistent ball. Continue whisking and add milk (1/2 cup at a time), cook until it thickens.
  4. Add cooked vegetables, egg yolks and parmesan cheese to the mixture.
  5. Beat egg whites and add to the mixture. Add baking powder.
  6. Coat a 8x8 baking dish with cooking spray and pour in mixture, sprinkling a parmesan cheese on top.
  7. Bake for 20 minutes at 350° F (175° C) or until golden on top and toothpick comes out clean from the center.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 316 calories dans 1 portion de Green Beans and Carrots Souffle.
Répartition Calorique: 45% gras, 30% glu, 25% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1322 kj
16%
316 kcal
Gras
16g
23%
Gras Saturés
6,858g
34%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
5,341g
Gras Polyinsaturés
2,627g
Glucides
24,2g
9%
Sucre
9,53g
11%
Fibre
4,3g
Protéine
19,99g
40%
Sel
1,86g
31%
Cholestérol
181mg
Potassium
578mg
29%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(316 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (30%)
 
Gras (45%)
 
Protéine (25%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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