Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
desserts
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: luvinlife09

Pumpkin Cheesecake

A smooth and delicious cheesecake for those special occasions.

Ingrédients

Directives

  1. Let cream cheese and eggs come to room temperature.
  2. Heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly coat a 9-inch spring form pan with cooking spray.
  3. Beat cream cheese in a large bowl with an electric mixer on medium speed until smooth.
  4. Add canned pumpkin, sweetener, cinnamon, ginger, vanilla extract and salt and beat until well blended. Add eggs one at a time, beating on a low speed just until each egg is incorporated.
  5. Pour batter into prepared pan. Bake until center of cheesecake barely moves when pan is touched, about 45 minutes.
  6. Turn off oven, open oven door, and cool cheesecake in open oven for 30 minutes.
  7. Remove cheesecake from oven. Run a knife around outside edge. Cool at room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
  8. Note: serve with whipped topping if desired.
175 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This sounds really good.I need to try it!
user vote
19 mars 13 par le membre: yankgal46
I used 16oz fat free cream cheese and 8oz of regular just to cut out some of the fat. I tasted the batter before adding the eggs and thought it needed to be sweeter so I added a dropper full of liquid stevia. Let it set in the fridge and ate it for dessert the follwoing evening with a dollop of cool whip. It was delicious!
user vote
04 nov. 12 par le membre: Mokakiss
Made enough for two cheesecakes*
user vote
06 sept. 12 par le membre: smrowmrow
cheesecakes. ( I didn't have a small enough spring pan so I just used a pie tin). The directions were really helpful. I also highly recommend the letting it set in the fridge for 8 hours step. It really makes the difference so it sets up and the texture is like real cheesecake.
user vote
06 sept. 12 par le membre: smrowmrow
I don't own a spring form pan. Is there another type of pan I can use?
user vote
28 août 12 par le membre: angiekae68

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

desserts

Recettes plus Récentes

par le membre: AmandineJOLLY
Facile, sucré et savoureux.
par le membre: Mailyss122
Recette de petit-déjeuner savoureuse et rapide.
par le membre: xfred01
Moelleux, modérément sucré et délicieux.
par le membre: camilledul
Une recette délicieuse, douce et riche en fibres.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 277 calories dans 1 portion de Pumpkin Cheesecake.
Répartition Calorique: 81% gras, 8% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1157 kj
14%
276 kcal
Gras
25,42g
36%
Gras Saturés
15,417g
77%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
7,269g
Gras Polyinsaturés
1,07g
Glucides
5,92g
2%
Sucre
2,02g
2%
Fibre
2g
Protéine
7,76g
16%
Sel
0,63g
11%
Cholestérol
138mg
Potassium
194mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de VQR*
(276 cal)
14% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (8%)
 
Gras (81%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.