Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: simba327

Mushroom Chicken Marsala

A chicken marsala that's tantalizingly good.

Ingrédients

Directives

  1. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
  3. Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
  4. Transfer chicken to a platter and keep warm.
  5. Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
  6. Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
  7. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
  8. Spoon sauce over chicken.
651 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Nice meal and looks delicious!
user vote
08 déc. 22 par le membre: Izaiah Hunter
Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
user vote
25 sept. 16 par le membre: krissyshea
100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
user vote
14 oct. 13 par le membre: joeybaghodoughnuts1
It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
user vote
30 janv. 12 par le membre: Fitn50
Very nice! Loved it!
user vote
15 janv. 12 par le membre: LesRoberts
I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
user vote
03 janv. 12 par le membre: MommyYvonne
4 points/serving, 4 servings/recipe
user vote
03 janv. 12 par le membre: dasboot
How much is 1 serving?
user vote
16 déc. 11 par le membre: zufritto
Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
user vote
26 janv. 10 par le membre: Quigley

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: camilledul
Une recette délicieuse, douce et riche en fibres.
par le membre: bouyoncube
Gaufre sans beurre ni sucre raffiné ajoutés.
par le membre: GenialeGenia
Délicieux et facile à préparer.
par le membre: frehat
Sain et savoureux sans sucre raffiné ajouté.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 168 calories dans 1 portion de Mushroom Chicken Marsala.
Répartition Calorique: 21% gras, 9% glu, 69% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
704 kj
8%
168 kcal
Gras
3,8g
5%
Gras Saturés
0,708g
4%
Gras Trans
0,028g
Gras Monoinsaturés
1,986g
Gras Polyinsaturés
0,621g
Glucides
3,72g
1%
Sucre
0,84g
1%
Fibre
0,5g
Protéine
27,76g
56%
Sel
1,23g
20%
Cholestérol
66mg
Potassium
431mg
22%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de VQR*
(168 cal)
8% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (10%)
 
Gras (21%)
 
Protéine (69%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.