Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 6 h
Type de repas:
soupes
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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All the flavors of chile verde in a soup, made in the slow cooker.
Ingrédients
Directives
- Spray a non stick skillet with Pam and cook pork over medium heat for 1-2 minutes, until browned.
- Add about a 1/4 cup of chicken broth to the pan to loosen the browned bits in the bottom of the pan.
- Place pork along with the chicken broth in a slow cooker.
- Add remaining ingredients, except the corn meal and water. Stir well.
- Cover and cook on low for 4-6 hours. The last 30 minutes of cook time mix together the corn meal and water. Add to slow cooker and stir.
- Sprinkle cilantro over each serving, if desired. Serve.
30 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 11-1 cup servings
20 oct. 14 par le membre: lettygaylor
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 180 calories dans 1 portion de Chile Verde con Papas Soup.
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Répartition Calorique: 13% gras, 56% glu, 31% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
755 kj
9%
180 kcal
Gras
2,58g
4%
Gras Saturés
0,805g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,039g
Gras Polyinsaturés
0,29g
Glucides
25,95g
10%
Sucre
0,39g
0%
Fibre
5,1g
Protéine
14,38g
29%
Sel
1,29g
22%
Cholestérol
27mg
Potassium
525mg
26%
Répartition Calorique:
Glucide (56%)
Gras (13%)
Protéine (31%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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