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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
8 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lettygaylor

Chicken Fajitas

A family favorite dish which uses lots and lots of bell peppers and onions.

Ingrédients

Directives

  1. Cut the chicken into 1/2" strips. Cut the onion and bell peppers into thin strips. Set aside.
  2. Mix water, oil and seasoning mix in a large resealable plastic bag. Add chicken, toss to coat. Refrigerate 15 minutes.
  3. Pour chicken into large skillet. Cook over medium-high heat for 5 minutes. Add onion and bell peppers and cook for another 5 minutes or until chicken is cooked through and vegetables are tender, stirring frequently.
  4. Serve.
125 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
sounds easy and loaded with veggies
user vote
05 janv. 15 par le membre: bertw223
Makes 6-1 cup servings
user vote
11 nov. 14 par le membre: lettygaylor

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 206 calories dans 1 portion de Chicken Fajitas.
Répartition Calorique: 36% gras, 20% glu, 44% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
863 kj
10%
206 kcal
Gras
8,09g
12%
Gras Saturés
1,772g
9%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,673g
Gras Polyinsaturés
1,96g
Glucides
10,12g
4%
Sucre
3,57g
4%
Fibre
1,5g
Protéine
22,1g
44%
Sel
1,58g
26%
Cholestérol
60mg
Potassium
211mg
11%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(206 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (20%)
 
Gras (36%)
 
Protéine (44%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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