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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lettygaylor

Baked Elbow Macaroni

Perfect for a Winter's night macaroni dish.

Ingrédients

Directives

  1. Cook pasta according to directions.
  2. In a large skillet, brown onion and ground beef over medium heat. Add spaghetti sauce and simmer 15 minutes.
  3. Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray 9"X13" baking pan with cooking spray.
  4. Layer 1/2 of the elbows, provolone cheese, sour cream, 1/2 sauce mixture, remaining elbows, mozzarella cheese and remaining sauce mixture. Top with Parmesan cheese.
  5. Bake for 30 minutes or until cheeses are melted.
  6. Note: you can substitute for any pasta.
65 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Cut into 10 even pieces.
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21 juil. 15 par le membre: lettygaylor

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 373 calories dans 1 portion de Baked Elbow Macaroni.
Répartition Calorique: 28% gras, 47% glu, 25% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1559 kj
19%
373 kcal
Gras
11,28g
16%
Gras Saturés
4,676g
23%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,389g
Gras Polyinsaturés
0,412g
Glucides
43,24g
17%
Sucre
8,04g
9%
Fibre
3,5g
Protéine
23,05g
46%
Sel
1,47g
25%
Cholestérol
48mg
Potassium
210mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
de VQR*
(373 cal)
19% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (47%)
 
Gras (28%)
 
Protéine (25%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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