Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 40 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
A yummy oven baked sriracha chicken.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 400 °F (205 °C). Spray a 9"X13" baking dish with cooking spray and set aside.
- In a large bowl, whisk together the minced whites of the green onions, hoisin sauce, ginger, garlic, lime juice, sriracha, and seasoning.
- Working with one piece at a time, place chicken breast in the bowl and coat with sauce (the sauce is pretty thick).
- Place chicken breast in baking dish and repeat with remaining chicken. Pour any of the remaining sauce over the chicken.
- Cover baking dish with foil. Bake 35-40 minutes or until chicken is thoroughly cooked.
- Place chicken on a serving dish and top with green onion greens and toasted sesame seeds.
- Note: you can make the sauce and marinate the chicken ahead of time.
33 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
Simple prep and very tasty. I will definitely be doing again. Thanks Letty!
25 oct. 21 par le membre: Fiberoptic
|
Texture of the chicken was awful, and the sauce was odd tasting. Never again
08 juin 17 par le membre: nubiesan
|
Easy to make ahead for a wonderful dinner during the week!
22 juin 16 par le membre: spiritspell
|
I love this recipe. Thank you to whoever posted it!!!
19 sept. 15 par le membre: 123sus
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
plats principaux
Recettes plus Récentes
Moelleux, modérément sucré et délicieux.
|
Snack délicieux, simple et faible en glucides.
|
Recette savoureuse, saine et simple.
|
Simple et facile à réaliser.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 235 calories dans 1 portion de Sriracha Chicken.
|
|
Répartition Calorique: 18% gras, 23% glu, 59% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
981 kj
12%
234 kcal
Gras
4,79g
7%
Gras Saturés
0,932g
5%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,505g
Gras Polyinsaturés
0,014g
Glucides
14,09g
5%
Sucre
11,43g
13%
Fibre
1,3g
Protéine
35,67g
71%
Sel
2,23g
37%
Cholestérol
98mg
Potassium
56mg
3%
Répartition Calorique:
Glucide (23%)
Gras (18%)
Protéine (59%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|