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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: D2na

Baked Parmesan Chicken

Why fry chicken cutlets when you can enjoy an even tastier oven-baked version?

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 425 °F (210 °C) and coat a baking sheet with cooking spray.
  2. Whisk the egg with the water in a shallow dish.
  3. Combine the pine nuts, bread crumbs and seasoning in another shallow dish.
  4. Dip the chicken into the egg and then the nut mixture.
  5. Arrange on the prepared baking sheet and coat with cooking spray.
  6. Bake for 10 minutes.
  7. Turn over the breasts and top each with marinara sauce and some of the cheese.
  8. Bake for 5 to 10 minutes longer or until the cheese has melted and the chicken is cooked through.
422 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
So Yummy! I loved the mix of pine nutes and bread crumbs.
user vote
06 avr. 12 par le membre: Jreg96
very easy and delicious!
user vote
12 sept. 11 par le membre: sk1129
This was amazing. I loved it!
user vote
13 août 11 par le membre: Caitwald

     
 

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Délicieux et facile à préparer.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 467 calories dans 1 portion de Baked Parmesan Chicken.
Répartition Calorique: 45% gras, 18% glu, 36% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1954 kj
23%
467 kcal
Gras
23,88g
34%
Gras Saturés
3,347g
17%
Gras Monoinsaturés
3,882g
Gras Polyinsaturés
6,064g
Glucides
21,9g
8%
Sucre
9,49g
11%
Fibre
4,6g
Protéine
43,27g
87%
Sel
1,28g
21%
Cholestérol
133mg
Potassium
154mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
23%
de VQR*
(467 cal)
23% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (19%)
 
Gras (45%)
 
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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