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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
salades et vinaigrettes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: andreeeaaa

Crab and Avocado Salad

An appetizing salad of mixed greens with crab and avocado in a creamy sauce.

Ingrédients

Directives

  1. Drain the tinned crab and place in a bowl.
  2. Chop up tomatoes, cucumber, cilantro and avocado and add to the bowl, and squeeze the lime into the mixture.
  3. Add the red onion, yogurt and mayonnaise, and the cayenne, salt and pepper and mix it all together.
  4. Serve with the salad leaves. You could top with some pine nuts if you're feeling artistic.
  5. Note: based on a recipe from the South Beach diet.
808 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Lovely!
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18 mai 22 par le membre: Hecate111
Like
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05 août 15 par le membre: peachesclark
very delicious and light
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27 mars 12 par le membre: zola5000
I have had a salad similar to this...try adding grapefruit and lose the mayo
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13 avr. 11 par le membre: kanan123
I added red bell peppers, diced jalapenos and celery and did away with the yogurt. If you like spicy food, the jalapenos add a nice kick
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13 avr. 11 par le membre: rachaelhayden
This was by far the best salad I have ever had. I wanted to eat the whole bowl. Instead of mayonaise I used greek nonfat plain yogurt to cut the calories. I will definitely be making this salad often and using it to impress house guests. LOL!
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18 févr. 11 par le membre: Gina853
This was so yum, but I'm very appreciative to blueicole for the pepper warning! A tsp of cayenne would have been far too hot. I cut it down to about a quarter of a teaspoon and found it to be perfect.I'll definitely be doing this one again!
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30 janv. 11 par le membre: Sirms
yummy, I like the flavor & easy of preparing salad.
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08 oct. 10 par le membre: MRSCJ
My wife made this salad for dinner. Served it it on a bed of lettuce. Excellent
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01 sept. 09 par le membre: estevo66
This was a great salad! Just watch how much cayenne you put! I skipped the salt and the pepper because the herbs are a wonderful accent to the crab! It's a good thing my family likes it hot!
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10 août 09 par le membre: blueicole

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: Emitoluya
Snack moyennement sucré, savoureux et faible en calories.
par le membre: theslem78
Doux, délicieux et facile à préparer.
par le membre: xfred01
Moelleux, modérément sucré et délicieux.
par le membre: bouyoncube
Gaufre sans beurre ni sucre raffiné ajoutés.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 286 calories dans 1 portion de Crab and Avocado Salad.
Répartition Calorique: 51% gras, 26% glu, 23% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1195 kj
14%
286 kcal
Gras
17,44g
25%
Gras Saturés
2,686g
13%
Gras Monoinsaturés
10,464g
Gras Polyinsaturés
3,067g
Glucides
19,76g
8%
Sucre
6,14g
7%
Fibre
9,8g
Protéine
17,42g
35%
Sel
0,86g
14%
Cholestérol
57mg
Potassium
1218mg
61%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de VQR*
(286 cal)
14% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (26%)
 
Gras (51%)
 
Protéine (23%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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