Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Quick, easy and yummy.
Ingrédients
Directives
- Heat oil in a large, nonstick frying pan or wok over medium-high heat. Add ginger powder and stir for 1 minute.
- Add the broccoli slaw to the pan, and turn up the heat a little. Stir-fry the vegetables for 4 to 5 minutes. Cook them long enough to darken in color without losing their crunchiness.
- Turn the heat down to medium, and stir in the pork, soy sauce, hoisin sauce, red pepper flakes and cashews. Continue cooking moo shu for another 2 minutes to heat through. Serve over rice.
39 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 6 - 3/4 cup servings
17 sept. 14 par le membre: lettygaylor
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 236 calories dans 1 portion de Moo Shu Pork.
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Répartition Calorique: 37% gras, 36% glu, 27% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
988 kj
12%
236 kcal
Gras
9,75g
14%
Gras Saturés
2,037g
10%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,593g
Gras Polyinsaturés
0,944g
Glucides
21,13g
8%
Sucre
15,84g
18%
Fibre
2,7g
Protéine
16,13g
32%
Sel
2,61g
43%
Cholestérol
35mg
Potassium
196mg
10%
Répartition Calorique:
Glucide (36%)
Gras (37%)
Protéine (27%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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