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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lettygaylor

Moo Shu Pork

Quick, easy and yummy.

Ingrédients

Directives

  1. Heat oil in a large, nonstick frying pan or wok over medium-high heat. Add ginger powder and stir for 1 minute.
  2. Add the broccoli slaw to the pan, and turn up the heat a little. Stir-fry the vegetables for 4 to 5 minutes. Cook them long enough to darken in color without losing their crunchiness.
  3. Turn the heat down to medium, and stir in the pork, soy sauce, hoisin sauce, red pepper flakes and cashews. Continue cooking moo shu for another 2 minutes to heat through. Serve over rice.
39 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Makes 6 - 3/4 cup servings
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17 sept. 14 par le membre: lettygaylor

     
 

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plats principaux déjeuner

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 236 calories dans 1 portion de Moo Shu Pork.
Répartition Calorique: 37% gras, 36% glu, 27% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
988 kj
12%
236 kcal
Gras
9,75g
14%
Gras Saturés
2,037g
10%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,593g
Gras Polyinsaturés
0,944g
Glucides
21,13g
8%
Sucre
15,84g
18%
Fibre
2,7g
Protéine
16,13g
32%
Sel
2,61g
43%
Cholestérol
35mg
Potassium
196mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(236 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (36%)
 
Gras (37%)
 
Protéine (27%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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