Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A yummy, low carb, breakfast on the go muffin that kids love it too.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven 190 °C. Oil a 12 cup muffin tin.
- Heat 1/2 the oil and sauté onion for 5 minutes. Add garlic and cook 1 minute. Add remaining oil and sauté greens until wilted, about 7 minutes. Season with salt and pepper.
- Whisk eggs, grated cheese, and herbs. Stir into veggie mixture.
- Pour mixture into muffin tin. Bake for approximately 15 minutes.
- Note: change the herb combination or the type of cheese for a different taste.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 69 calories dans 1 portion de Veggie Quiche Muffins.
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Répartition Calorique: 67% gras, 7% glu, 26% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
288 kj
3%
69 kcal
Gras
5,14g
7%
Gras Saturés
1,985g
10%
Gras Monoinsaturés
2,16g
Gras Polyinsaturés
0,492g
Glucides
1,19g
0%
Sucre
0,55g
1%
Fibre
0,2g
Protéine
4,4g
9%
Sel
0,28g
5%
Cholestérol
94mg
Potassium
74mg
4%
Répartition Calorique:
Glucide (7%)
Gras (67%)
Protéine (26%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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