Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
A spaghetti dish that has a creamy cheesy sauce and it has lots and lots of broccoli.
Ingrédients
Directives
- Boil spaghetti according to directions.
- Meanwhile, cut chicken into 1" bite size pieces and Velveeta into 1" pieces.
- In a large pan, heat oil over medium-high heat cook chicken until no longer pink.
- Add soup, broccoli, chicken broth, spices, and Velveeta. Lower heat to simmer and heat through. If the sauce is too thick for your liking, then add 1/4 cup water.
- Once the pasta is done, pour chicken mixture over and stir to combine. Serve.
32 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
velveeta is processed cheese food with sugar in ingredients. Cream of chicken soup from a can is also processed. I would prefer to make sauce from natural cheese and almond milk.You can thicken with oat or almond flour. I would use spaghetti squash instead of pasta.
16 sept. 14 par le membre: maykat64
|
Makes 12 - 1 cup servings
16 sept. 14 par le membre: lettygaylor
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
plats principaux
déjeuner
Recettes plus Récentes
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.
|
Pratique pour avoir un petit dej sain pour plusieurs jours.
|
Snack moyennement sucré, savoureux et faible en calories.
|
Moelleux, modérément sucré et délicieux.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 318 calories dans 1 portion de Chicken Spaghetti.
|
|
Répartition Calorique: 32% gras, 41% glu, 27% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1332 kj
16%
318 kcal
Gras
11,51g
16%
Gras Saturés
3,788g
19%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,591g
Gras Polyinsaturés
2,265g
Glucides
33,19g
13%
Sucre
4,67g
5%
Fibre
5,7g
Protéine
21,93g
44%
Sel
2,24g
37%
Cholestérol
45mg
Potassium
335mg
17%
Répartition Calorique:
Glucide (41%)
Gras (32%)
Protéine (27%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|