Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 35 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: lettygaylor
Chicken Enchilada Quinoa Bake
Mexican enchiladas turned into a quick and hearty bake.
Ingrédients
Directives
- Using 1 1/4 cup of water, cook quinoa according to package directions. Rinse and drain the black beans.
- Heat oven to 350 °F (175 °C). Spray an 8" baking dish with Pam.
- Heat a skillet over medium heat. Add oil and onion, cook 5 minutes or until onion is soft.
- Reduce to low. Add quinoa, chicken, black beans, green chiles, chili powder and enchilada sauce, stir to combine. Remove from heat.
- Stir in 1/2 cup of cheese. Transfer quinoa mixture to baking dish. Top evenly with remaining cheese.
- Bake 10-15 minutes.
- Turn oven to broil. Placing baking dish about 5 inches from broiler, broil 1-2 minutes or until cheese is golden and bubbly.
- Remove from broiler and serve.
95 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 6 - 1 cup servings.
29 sept. 14 par le membre: lettygaylor
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 352 calories dans 1 portion de Chicken Enchilada Quinoa Bake.
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Répartition Calorique: 41% gras, 34% glu, 26% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1472 kj
18%
352 kcal
Gras
16,29g
23%
Gras Saturés
6,365g
32%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,627g
Gras Polyinsaturés
1,064g
Glucides
30,55g
12%
Sucre
3,56g
4%
Fibre
6,4g
Protéine
23,1g
46%
Sel
2,04g
34%
Cholestérol
53mg
Potassium
381mg
19%
Répartition Calorique:
Glucide (33%)
Gras (41%)
Protéine (26%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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