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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lettygaylor

Balsamic Chicken & Vegetables

A quick way to pull together a delicious dinner.

Ingrédients

Directives

  1. In a small bowl, stir together salad dressing, balsamic vinegar, honey, and crushed red peppers. Set aside.
  2. In a large skillet, heat oil over medium-high. Add chicken; cook 5-6 minutes or until chicken is tender and no longer pink. Add half of the dressing mixture to skillet; stir to coat. Transfer chicken to a serving platter; cover and keep warm.
  3. Add asparagus and carrot to skillet. Cook and stir for 3-4 minutes or until asparagus is crisp-tender; transfer to serving platter.
  4. Stir remaining dressing mixture; add to skillet. Cook and stir 1 minute, scraping up browned bits from bottom of skillet. Drizzle the dressing mixture over chicken and vegetables.
  5. If desired sprinkle with chopped tomato.
70 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
will try it
user vote
15 juin 15 par le membre: birwin01
Delish !! will make it again,, and again !
user vote
22 mai 15 par le membre: Tamarah Jo
Makes 6-1 cup servings.
user vote
05 mai 15 par le membre: lettygaylor

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 167 calories dans 1 portion de Balsamic Chicken & Vegetables.
Répartition Calorique: 26% gras, 19% glu, 56% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
697 kj
8%
166 kcal
Gras
4,94g
7%
Gras Saturés
0,864g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,672g
Gras Polyinsaturés
0,4g
Glucides
8,16g
3%
Sucre
5,95g
7%
Fibre
1,5g
Protéine
24,22g
48%
Sel
0,78g
13%
Cholestérol
65mg
Potassium
156mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de VQR*
(166 cal)
8% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (18%)
 
Gras (26%)
 
Protéine (56%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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