Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: lettygaylor
Balsamic Chicken & Vegetables
A quick way to pull together a delicious dinner.
Ingrédients
Directives
- In a small bowl, stir together salad dressing, balsamic vinegar, honey, and crushed red peppers. Set aside.
- In a large skillet, heat oil over medium-high. Add chicken; cook 5-6 minutes or until chicken is tender and no longer pink. Add half of the dressing mixture to skillet; stir to coat. Transfer chicken to a serving platter; cover and keep warm.
- Add asparagus and carrot to skillet. Cook and stir for 3-4 minutes or until asparagus is crisp-tender; transfer to serving platter.
- Stir remaining dressing mixture; add to skillet. Cook and stir 1 minute, scraping up browned bits from bottom of skillet. Drizzle the dressing mixture over chicken and vegetables.
- If desired sprinkle with chopped tomato.
70 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
will try it
15 juin 15 par le membre: birwin01
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Delish !! will make it again,, and again !
22 mai 15 par le membre: Tamarah Jo
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Makes 6-1 cup servings.
05 mai 15 par le membre: lettygaylor
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 167 calories dans 1 portion de Balsamic Chicken & Vegetables.
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Répartition Calorique: 26% gras, 19% glu, 56% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
697 kj
8%
166 kcal
Gras
4,94g
7%
Gras Saturés
0,864g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,672g
Gras Polyinsaturés
0,4g
Glucides
8,16g
3%
Sucre
5,95g
7%
Fibre
1,5g
Protéine
24,22g
48%
Sel
0,78g
13%
Cholestérol
65mg
Potassium
156mg
8%
Répartition Calorique:
Glucide (18%)
Gras (26%)
Protéine (56%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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