Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 50 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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All the flavors of chicken tamales made in a fraction of the time.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 400 °F (205 °C). Lightly spray a 13"X9" baking dish with cooking spray. Set aside.
- In a large bowl combine the corn muffin mix, cream style corn, eggs, milk, chili powder, cumin, and 1/2 cup cheese. Stir till combined then pour into baking dish. Bake 20 minutes.
- Remove from oven and use a knife to pierce the cornbread mixture several times all over. Pour the enchilada sauce all over the top. Then top with the chicken and remaining cheese. Bake for an additional 20 minutes.
- Let cool for 10 minutes before slicing into pieces and serving with optional toppings: diced tomato, sour cream, shredded lettuce, sliced black olives, chopped green onions, finely chopped cilantro, and/or salsa.
66 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
cut into 8 even pieces
26 mars 16 par le membre: lettygaylor
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 282 calories dans 1 portion de Chicken Tamale Casserole.
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Répartition Calorique: 29% gras, 43% glu, 29% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1180 kj
14%
282 kcal
Gras
8,8g
13%
Gras Saturés
3,952g
20%
Gras Trans
0,01g
Gras Monoinsaturés
1,51g
Gras Polyinsaturés
0,434g
Glucides
29,7g
11%
Sucre
9,88g
11%
Fibre
2,3g
Protéine
20g
40%
Sel
1,56g
26%
Cholestérol
97mg
Potassium
62mg
3%
Répartition Calorique:
Glucide (42%)
Gras (29%)
Protéine (29%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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