Creamy Green Chicken Enchiladas
Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: lettygaylor
Creamy Green Chicken Enchiladas
Another family favorite that only gets made for a special occasion.
Ingrédients
Directives
- Preheat the oven to 350 °F (175 °C).
- In a small bowl combine the enchilada sauce and the cream of chicken soup. In a large saucepan, over medium-low heat warm up the enchilada sauce mixture. In a 9"x13" baking pan pour a little bit of the enchilada sauce, just enough to coat the bottom.
- Layer 6 tortillas on the bottom of the baking pan, in a single layer. Add 1/2 of the cooked shredded chicken and sprinkle with 1/3 of the cheese. Pour 1/3 of the enchilada sauce over the top.
- For the second layer: layer 6 more tortillas in a single layer. Sprinkle the remaining chicken and then sprinkle on a 1/3 of the cheese. Pour 1/3 of the enchilada sauce on top.
- Layer the last 6 tortillas on the top, pour remaining enchilada sauce on top and then top with remaining cheese.
- Cover with foil and bake for 20 minutes. Then uncover and bake for 5 minutes or until cheese is melted.
51 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes about 8-1 cup servings.
21 mai 15 par le membre: lettygaylor
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 281 calories dans 1 portion de Creamy Green Chicken Enchiladas.
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Répartition Calorique: 29% gras, 42% glu, 29% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1176 kj
14%
281 kcal
Gras
9,2g
13%
Gras Saturés
2,966g
15%
Gras Trans
0,011g
Gras Monoinsaturés
1,449g
Gras Polyinsaturés
1,032g
Glucides
29,44g
11%
Sucre
2,56g
3%
Fibre
4,5g
Protéine
20,74g
41%
Sel
1,77g
30%
Cholestérol
49mg
Potassium
191mg
10%
Répartition Calorique:
Glucide (42%)
Gras (29%)
Protéine (29%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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