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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
40 mins
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: LuC2

Savory Roasted Vegetables

A great side dish that uses up the vegetables in your fridge or serve over brown rice or whole wheat couscous to make a hearty vegan meal.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat over to 400 °F (205 °C). Wash all vegetables and cut/cube to even 1" pieces, carrots cut diagonally and leave the green beans whole.
  2. Pour all vegetables into a very large bowl. Add olive oil over the bowl and drop in the dry seasonings. Mix well using clean hands or a large wooden spoon.
  3. Spread raw vegetables evenly on two, 15"x20" baking sheets. Add both pans to oven and roast for 20 minutes. Give vegetables a stir with wooden spoon and switch the rows for the pans. Roast another 20-25 minutes. Check potatoes with fork as indicator of cooked. When potatoes are ready, so is everything else.
  4. Note: No green beans? Use broccoli. Only one yellow squash? Toss in a cubed eggplant instead. Looking for Moroccan flavor? Ditch the steak seasoning for Garam Masala. Extremely tasty and versatile recipe.
45 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This was very tastey and very easy to make!
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16 avr. 14 par le membre: Frazzemrat

     
 

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par le membre: theslem78
Doux, délicieux et facile à préparer.
par le membre: Juliehlv
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: camilledul
Une recette délicieuse, douce et riche en fibres.
par le membre: Choupi3ve
Simple et facile à réaliser.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 179 calories dans 1 portion de Savory Roasted Vegetables.
Répartition Calorique: 35% gras, 55% glu, 10% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
751 kj
9%
179 kcal
Gras
7,22g
10%
Gras Saturés
1,046g
5%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
5,016g
Gras Polyinsaturés
1,102g
Glucides
25,62g
10%
Sucre
5,25g
6%
Fibre
4,4g
Protéine
4,88g
10%
Sel
0,39g
7%
Cholestérol
0mg
Potassium
754mg
38%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(179 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (55%)
 
Gras (35%)
 
Protéine (10%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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